Where Twin Flames & Wizards hang around.

Πως Να Είσαι Πραγματικά Ευτυχισμένος και Επιτυχημένος

 

Ακόμα ένα κείμενο, ακόμα μια φορά, ακόμα μια προσπάθεια.
Να σε βοηθήσω να κατανοήσεις το νόημα της επιτυχίας.
Το νόημα του να είσαι πραγματικά επιτυχημένος πέρα από τις προσδοκίες και τα πιστεύω των άλλων. Πέρα από την οικονομική σου κατάσταση, πέρα από τις απέραντες προσπάθειες σου να σπάσεις την γκαντεμιά της φτώχιας, πέρα από το αν έχεις να φας και από το αν έχεις κάποιον να μιλήσεις.
de043f10c7a22bee381cd6eb131578e7.jpg  Το να μπορείς να είσαι ευτυχισμένος όταν κάθε σου εμπειρία και μνήμη δηλώνει το αντίθετο, καθώς παλεύεις με όλες τις αναμνήσεις, καθώς προσπαθείς να επιβεβαιώσεις κάτι που δεν βίωσες ποτέ σαν αληθινό σαν την μόνη σου πραγματικότητα.
Το να μπορείς να πηγαίνεις το βράδυ για ύπνο και καθώς όλα σου γκρεμίζονται εσύ ακόμα έχεις πίστη και πολεμάς με ότι σου απόμεινε και δεν παραπονιέσαι για ότι σου συμβαίνει απλά είσαι χαρούμενος που ζείς ακόμα μια μέρα που έχεις ακόμα μια ευκαιρία.

  Ευτυχία είναι να εχείς ότι χρειάζεσαι και όταν το χρειάζεσαι και να είσαι απέραντα ευγνώμων που το Σύμπαν έχει προνοοήσει μέσα από τους Νόμους του να σου παρέχονται όλες οι βασικές σου ανάγκες.
45.PNG  Ευτυχία είναι να αναγνωρίσεις πόσο σημαντική είναι η υγίεια σου και πόσο τυχερός είσαι που έχεις την ευκαιρία να ζήσεις σε αυτή την πραγματικότητα με τα τόσα όμορφα δημιουργήματα.

  Η επιτυχία δεν κρύβεται στο πόσα λεφτά έχεις αλλά αν είσαι ευτυχισμένος με ότι κάνεις και έχεις αρκετά να ζείς με άνεση αλλά και πάλι μπορείς να είσαι ευτυχισμένος καθώς ψάχνεις να βρείς τον σκοπό σου και όταν δεν έχεις τίποτα! Η ευτυχία είναι επιλογή!

  Αλλά δυστυχώς αυτό που δεν θα αλλάξει ποτέ είναι για να είσαι επιτυχημένος και συνάμα ευτυχισμένος πρέπει να συνθλίψεις αυτό που σε κρατά πίσω, κομμάτι κομμάτι και να παραδώσεις τον έλεγχο παντελώς στην Θεία πρόνοια με απόλυτη εμπιστοσύνη και σιγουριά ότι όλα είναι όπως πρέπει γιατί δίνεις όλα όσα έχεις. Και τί πρέπει να διαλύσεις?
Ε Σ Ε Ν Α - Το Αρχέτυπο Ζωδιακό σου περιορισμό - Το Εγώ σου.

Eliminate-Your-Ego.jpg

  Αυτό που σε κρατά μακρυά από την ικανότητα σου να δείς τις αμέτρητες ευκαιρίες και ευλογίες που σε περιτρυγυρίζουν κάθε σου στιγμή, αυτό που φταίει τα πάντα και τους πάντες, αυτό που είναι ανικανοποίητο με τα πάντα, αυτό που με 1000 δικαιολογίες σε κρατά μακριά από την ευτυχία σου, μακριά από το μονοπάτι σου και τον σκοπό σου. Μακριά από τις σωματικές και τις πνευματικές υποχρεώσεις που θα σε βοηθήσουν να κατακτήσεις κάθε σου αδυναμία και φοβία.
Αν ψάχνεις την ευτυχία και την επιτυχία σε σχέσεις και στην οικονομική εξασφάλιση τότε έχεις ξεχάσει το πιό βασικό.

bbec4d596037c0e2bfbc9ea6e47c2f49.jpg  "Η ικανότητα του να είσαι ευτυχισμένος βρίσκεται στην μαγεία της αντίληψης που μπορεί να αναγνωρίσει το όμορφο και την ευλογία μέσα στην κάθε στιγμή. "

  Σπάσε κάθε φραγμό μέσα σου, άσε την αγάπη να έρθει σε εσένα με την κάθε της μορφή έστω κι αν δεν είναι αυτό που σκέφτηκες στην αρχή.

  Άσε την να σε γιατρεύσει με την ιδιαίτερη της χάρη, με τους πόνους της και τις ομορφιές της τον κόσμο σου, μόνο έτσι θα πετύχεις στην ζωή σου. Όταν μάθεις να αγαπάς και όταν ρίξεις το Εγώ σου αρκετά ώστε να δεχτείς την αγάπη που πραγματικά σου αξίζει.

  Ζήσε στο Σήμερα με όλη την Αγάπη που έχεις μέσα σου.

No comments:

Post a Comment